Hoe wijzig je een offerte?

Een fout gemaakt in je offerte? Wij leggen je uit hoe je die kan herstellen.

Offerte wijzigen

In Griptool kan je altijd alles wijzigen. Dat is handig voor als je een fout hebt gemaakt. Maar het is niet altijd handig om iets te wijzigen. Heeft de klant de offerteregel al goedgekeurd? Dan kan je beter meerwerk voor die offerteregel toevoegen, dan behoudt je de afspraken. Hoe dat moet? Lees dat hier.

In het geval dat je toch iets wilt wijzigen kan dat.

Ga naar Griptool en zorg dat je bent ingelogd, vervolgens kan je een project selecteren door naast het logo op “selecteer project” te klikken. Als er nog geen projecten in de lijst staan kan je een project aanmaken met de knop “+ project”, maak dan een project aan met de naam “Eerste project”.

In het project ga je naar de Financiën en klik op “Meer details” bij de offerteregel die je wilt bewerken. De offerteregel is dan uitgeklapt en knop “Meer acties” is dan zichtbaar. Klik daarop en op “Wijzigen”.

De offerteregel kan je nu wijzigen, aanpassingen zijn direct zichtbaar voor de klant als de concept optie niet staat aangevinkt.

Als je een product uit de tabel wilt verwijderen kan je de regel leeg maken. De lege regel wordt bij het opslaan verwijderd.

Kijk verder bij onze:

Kennisbank of Veelgestelde vragen