Wie is Griptool

Aan de basis van Griptool staan een ervaren aannemer en software ontwikkelaar. Samen hebben zij de Griptool app ontwikkeld om bouwprojecten eenvoudiger te maken voor vakmensen. Inmiddels is het team flink uitgebreid om de app uit te bouwen en bouwprojecten nog beter te kunnen begeleiden.

Lees meer

Wat is Griptool?

Griptool is dé app die bouwprojecten eenvoudiger maakt. Met Griptool houdt de vakman grip op én meer over aan meerwerk. De vakman bouwt een compleet dossier op van het bouwproject. Alles wordt op 1 plek opgeslagen; offertes, communicatie, foto’s, documenten en actiepunten. Door de eenvoud in gebruik is het voor iedere vakman toegankelijk.

Van het meerwerk probleem naar meer winst

Meerwerk. Vrijwel ieder bouwproject krijgt er mee te maken. Gemiddeld gaat het zelfs om 9% extra kosten. Is dat erg? Nee, zolang hier duidelijkheid over is en de klant betaalt. Maar dat is nou net het probleem. Meerwerk staat niet beschreven, dus er ontstaat gedoe.

Ruben, de oprichter van Griptool, werkt sinds 2017 al aan dé oplossing hiervoor. Samen met programmeur Michiel is hier de basis gelegd voor Griptool. De App die meerwerk omzet in meer winst en nog meer voordelen heeft… Nieuwsgierig? Ervaar Griptool zelf 1 maand gratis.

Hoe Griptool werkt